Fabricació

<< Fer cervesa és molt fàcil,

però fer bona cervesa és extremadament difícil >>

 • El procés

  El procés per fer cervesa és simple, no deixa de ser una infusió de maltes amb un bullit posterior on hi afegeixes el llúpul i l’actuació màgica de la llevadura que et transforma un most amb sucre amb un líquid amb alcohol i gas anomenat cervesa.

 • Cada petit detall es transforma en vital

  Ha quina temperatura has d'infusionar la malta? Quines varietats de malta hauria ficar? Quan llúpul per aconseguir l'amargor desitjada? Dominar cada un d’aquests aspectes és súmament important per aconseguir una bona cervesa, i es necessiten anys i sobretot molts errors.

 • 4 ingredients bàsics

  Només amb anys i errors es construeix el mestre cerveser, la persona que et sabrà equilibrar una recepta amb els ingredients que té a mà. És la persona que amb 4 ingredients bàsics com són l’aigua, la malta, el llúpul i la llevadura et podrà fer infinitat d’estils de cervesa.

 • Producció mitjana de 1000l/mes

  En aquests moments la cerveseria Boris produeix una mitjana de 1000 litres al mes, fent tres estils clàssics com son la Golden Ale, la Brown Ale i la White Ale.

 • Nova fàbrica

  Tenint una fàbrica més gran ens permetrà augmentar el nombre d’estils, fer proves i fer que la gent comenci a beure cerveses més especials com podria ser una Foreing Stout, una IPA o una Scotch.

 • Una Boris té un 90% d’Andorra al seu interior

  A Boris tenim la gran sort de poder utilitzar el bé més apreciat que tenim a Andorra: l’aigua. Els altres ingredients els hem d’importar pel fet de que a Andorra el cultiu de cereal no és viable. Per això, l’aigua és tret distintiu que té la nostra cervesa.

Reserva la teva

visita a la nostra fàbrica.

Si voleu tenir més informació sobre la elaboració de la Boris, la maquinària que s’utilitza i els processos de fabricació no dubteu en venir a visitar-nos a la Cortinada, estarem encantats d’atendre les vostres peticions. Fins aviat!

Salut i Boris.

MatiTarda
captcha