El Boom de la cervesa artesana

boom de la cervesa artesana

El Boom de la cervesa artesana

Moda o canvi de mentalitat?

Bon dia família!

Molts de vosaltres haureu notat que en els últims anys hi ha hagut un boom de la cervesa artesana. Avui en dia, moltes de les regions per petites que siguin tenen la seva pròpia microcerveseria. No només a nivell d’Andorra, Catalunya o Espanya, sinó que gairebé a tot el món hi ha petites fàbriques destinades a elaborar aquest producte que tant ens agrada.

A mi m’han demanat molts cops si penso que això és una moda o realment la gent està canviant la seva manera de pensar i comença a valorar un producte per la seva qualitat i no tant pel seu preu. Avui us explicarem què en pensem des de Boris Craft Beer.

Nosaltres tenim la idea de que és una mescla dels dos conceptes, és a dir; segurament hi haurà molta gent que consumeix cervesa artesanal perquè és la tendència que s’està portant ara. A mi m’encanta aquesta gent. Un bon dia tasten una cervesa artesana pel simple fet de semblar més moderns i de cop se’n adonen de que el producte que hi ha a dins d’aquella ampolla és algo totalment diferent a les cerveses que havien tastat fins ara i queden totalment fascinats.

Per altra banda, hi ha la gent que ja en el seu dia va renunciar als gustos i aromes tipificats de les cerveses industrials i va decidir que a partir d’ara totes les cerveses que provarien serien artesanals. I us asseguro que un cop t’endinses dins aquest món, només per la quantitat d’estils de cervesa que hi ha, gustos, aromes, matisos, dissenys d’ampolles entre d’altres t’hi pots perdre. I aquí està la gràcia del tema: Fer que aquest producte et deixi perdudament enamorat.

En definitiva, tant si és per moda com per gent convençuda, des de Boris Craft Beer pensem que sí que hi ha un canvi de mentalitat en la societat. Cada cop busquem productes més naturals i diferents a lo que hem estat consumint fins ara, fent que valorem un producte més enllà del seu preu i ens centrem en la qualitat d’allò que comprem.

Si voleu saber més sobre les nostres cerveses no dubten en fer click a l’enllaç: http://www.boriscraftbeer.com/les-nostres-cerveses/

En un altre article us parlaré sobre la nostra idea dels preus de les cerveses artesanes. Així que si us interessa estigueu molt pendents. Ens veiem aviat gent!

Salut i Boris!