boriscraftbeer - cervesa artesana d'Andorra

Benvinguts al web de Boris Craft Beer

Entreu dins el món de BorisCraftBeer

Conegueu la cervesa artesana d’Andorra

Primer de tot us donem la benvinguda al web de Boris Craft Beer, la cervesa artesana d’Andorra. A aquí hi trobareu notícies d’actualitat. Notícies tant de la Boris com notícies relacionades amb la cervesa. Així que si voleu saber més sobre aquest apassionant món us suggerim que estigueu molt atents a aquest apartat del nostre web.

La nostra idea al fer aquest blog és la d’anar informant als interessats sobre nous estils de cervesa que farem, noves tècniques d’elaboració, ingredients nous etc… Si us agrada el món de la cervesa no us podeu perdre aquesta secció.

Dins de la Boris hi ha la idea ferma de fer cerveses estacionals que només es podran consumir un temps determinat degut a la petita producció que en farem. Seran estils estranys de cervesa que podreu trobar a la fàbrica i els quals anunciarem dins d’aquest apartat del web.

Per això, en la mesura que pugueu aneu entrant dins el nostre web per anar veient què hi ha de nou, i sobretot, us haureu d’espavilar :).

Per acabar, si voleu saber una mica més sobre nosaltres com per exemple el perquè del estrany nom d’aquesta cervesa podeu consultar-ho a: http://www.boriscraftbeer.com/boris-i-dandorra/